SPLOST IV Citizen's Oversight Committee Meeting Agenda Sam Moss Service Center 6:00-8:00 p.m.

September 11, 2014

- 1. Call to Order, Roll and Welcome Visitors Chair [3 minutes; 6:03]
- 2. Review and Approval of Meeting Agenda Chair [2 minutes; 6:05
- 3. Review and Approval of Minutes from August Meeting Chair [5 minutes; 6:10]
- 4. Discuss Follow-Up Matters from Prior Meeting [45 minutes 6:55]
 - a. Report on September School Board Meeting/Community Meetings Kimberly Mitchell (September BOE); DCSD Staff (10 minutes)
 - b. Summary of Upcoming Community Meetings and Other Events DCSD Staff (3 minutes)
 - c. Update on Status of Matters on Recommendation Spreadsheet DCSD Staff (12 minutes)
 - d. Update on Execution of Revised By-Laws- DCSD Staff (5 minutes)
 - e. Henderson Update (DCSD Staff -15 minutes)
- 5. MRS Presentation with Focus on Red Highlighted Items and Other Exceptions- URS [30 minutes 7:25]
- 6. Project Presentation [10 minutes 7:35]
 - a. Selected Project URS (10 minutes)
- 7. Contract Award List Update DCSD Staff [5 minutes; 7:40]
- 8. Collection of Member Feedback from Community Committee [5 minutes; 7:45]
- 9. New Business Chair [7 minutes; 7:52]
 - a. New Chair Chair (7 Minutes)
- 10. Collect Recommendations from Meeting and Follow-Up Matters for Next Meeting -Recorder [3 minutes; 7:55]
- 11. Next Meeting Date October 9, 2014
- 12. Adjournment